top of page

Områder rundt Den Gamle Præstegård

Det er mange flotte steder å besøke hvis du velger å legge ditt arragement hit til gården. Vi kan anbefale en bil eller sykkeltur på dagen, for så å returner til gården for en hyggelig avslapning i en av stuene eller kanskje i en av hengekøyene i eplehagen hvis årstid og vær tillater det?

 

I tillegg til å oppleve det stille og gode livet på landet i Danmark, er det mange muligheter for å fylle på med opplevelser i omegn rundt Den Gamle Præstegård. Ugilt ligger på Nordjylland og sentralt på spissen i Lysets Land. Derfor er ikke turen lang om du vil til Lønstrup ved Vesterhavet eller til Sæby i øst, dette er to utrolig hyggelige og veldig typiske danske steder. Her kan du oppleve kunst, konserter, strandturer og deilige restauranter. Skagen ligger kun 45 minutters biltur fra gården, hvor en forfriskende strandtur tar deg med dit havene, Skagerak og Kattegat møtes på Grenen .

Hjørring by, er små 10 minutter unna med bil, og virkelig verdt et besøk. Her kan du finne alt fra spennende antikvitet og bruktbutikker, kunstmuseer til historisk museum.I byen finner du også flere lekre design butikker. Tversted ligger rett nord for gården og i tillegg til en særdeles flott badestrand med områdets beste ishus, finner du her flere brukt- og antikvitetshandlere hvor du kan gjøre noen kupp. Her arrangeres også en årlig JAZZfestivalen JazzyDays, som kan skilte med både store artister til spennende nykommere. Frederikshavn ligger en liten halvtime unna, og her kan du velge å ankomme Danmark fra Oslo. Dette er også en by som gjester mange turister årlig og har både botanisk hage og en egen palmestrand å by på. Hvis dere ønsker en bytur er både Aalborg og Århus spennende steder å besøke.

Andre severdigheter er Børglum Kloster som har vært et viktig historisk sted for både Danmark og Norge i sin tid. Her er det også stedet å besøke ved juletider med flotte julemarkeder.

 

Vi hjelper gjerne til for å finne de beste og mest passende steder å besøke for ditt selskap eller din gruppe.

bottom of page